P. Nitschkes Gravørfirma blev stiftet i 1897 af gravørmester Paul Nitschke.
H. Th Neergaard.blev etableret i 1901 af gravørmester H. Th. Neergaard og hans navn var da også i mange år en del af firmanavnet.
Sven E. Langemark startede selvstændig virksomhed i 1965 og overtog  i januar 1974. H. Th Neergaard I 1990 udvidede Sven Langemark virksomheden ved at overtage det gamle gravørfirma P. Nitschke.Gravør Langemark
er virksomhedens alder til trods, helt på højde med nutidens krav om effektivitet og kvalitet, og  har mange års erfaring indenfor branchen.
Vi tilbyder kvalitets gravørarbejde til en meget bred kundekreds af såvel industri som private. Vor stab af dygtige medarbejdere anvender både det gamle håndværk og den nyeste teknologi. Vor maskinpark lever helt op til kundernes krav og bliver til stadighed udskiftet så vi kan klare enhver opgave.

Firmaet er medlem af Gravørlauget i Danmark, et meget aktivt håndværkslaug. Gravørlauget afholder møder og studierejser i ind- og udland og holder sig ajour med udviklingen, både indenfor selve håndværket, men bestemt også indenfor al den nye teknologi.